Åpning av Nor-Shipping Campus

Etter ett år i styringsgruppa, etterfulgt av 6 måneders intens jobbing, var vi endelig klare for å åpne Nor-Shipping Campus på Rådhusplassen.

Dette er en rekrutterings- og omdømmedugnad initiert av en samlet maritim næring fra alle deler av landet. Over 40 bedrifter deltar, og de unge ansatte i bedriftene har fått ansvaret for å utvikle interaktive opplevelser som skal vise hva deres rolle i næringen går ut på.

Området på 2.000 kvm er en kombinert utstilling som viser spennende områder innen maritim næring, og ulike faglige og sosiale arrangement under hele uka. Det blir blant annet braziliansk zamba-show og DJ, og eget opplegg for familier. Dette har vi gledet oss til!

Oslos ordfører Fabian Stang ønsket velkommen i Rådhuset før han geleidet over 250 gjester ned på Rådhusplassen.

Vi fikk engasjerte taler av Stang, Trond Giske, Henrik Madsen (CEO i DNV) og Sturla Henriksen (Adm.Dir. i Norges Rederiforbund). Deretter var jeg så heldig å få guide Giske gjennom utstillingen. Mye moro både for små og store barn, og næringsministeren fikk testet både modellbåter med miljøvennlige drivstoffkilder og en helt rå RIB-simulator som Kongsberg Maritime hadde fløyet over helt fra USA kun for denne anledningen…

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: