Maritime Cyprus – Knallåpning!!

Rolig lørdagskveld på rommet. Høres kanskje litt kjedelig ut, men veldig fint å ta unna litt jobbing pluss lade batteriene før en hektisk uke. Og kan innrømme at all sorbaen fredag kveld tok på 😉

Akkurat tilbake fra offisiell åpning av Maritime Cyprus. Er så heldig at jeg er booket inn på et utrolig fint strandhotell her i Limassol, og åpningen gikk av stabelen i hagen rett nedenfor. Kjempegøy – kypriotene er knallgode verter! Litt formell start med prisutdelinger og taler, men etterhvert veldig laidback med 600 bransjekolleger, mat og drikke fra alle verdensdeler og en etterhvert større gruppe kjente fjes. Tusen takk til veldig snille folk fra fredag kveld, som tok litt ekstra godt vare på meg i starten av kvelden!

De andre som skal være med i panelet tirsdag har kommet nå – et skikkelig dream-team av unge engasjerte folk fra Panama, England, Hellas og Sverige. Vi brukte ettermiddagen på å fintune opplegget ved bassenget – ikke helt verst å jobbe utendørs i strålende sol og 27 varme.. Dette tror jeg blir veldig bra, gleder meg!

I mellomtiden er det en utrolig takknemlig rolle å fronte YoungShip blant de «voksne». Enten jeg snakker med kommersielle toppsjefer eller styreledere i andre bransjeorganisasjoner (som FN-organisasjonen IMO – International Maritime Organisation), blir det lett entusiastiske samtaler når vi kommer inn på den yngre generasjonen.

Det kan nok til en viss grad forklares ved at næringen trenger mange skarpe og kreative unge hoder for å løse flere viktige utfordringer fremover, men jeg opplever også at de med lang fartstid brenner for det de gjør, og blir genuint engasjerte i forhold til unge som vil samme vei.

Utrolig mye muligheter for de som vil være med på å bygge opp/skape noe nytt, og tenker litt ut av boksen.

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: