Spennende invitasjon til IMO!

 

 

 

Wow!! I dag dumpet en uventet mail inn i innboksen..!

IMO (International Maritime Organisation) er FNs organisasjon for maritime områder, tilsvarende WHO/WTO. De skal arrangere et stort internasjonalt symposium for fremtidens sjøsikkerhet i London 10-11 mars. Og så kommer det utrolige – de vil ha meg til å delta som foredragsholder og i en paneldebatt. Tildelt tema er “Fremtidens utfordringer for maritim næring”. Jeg skal altså ikke snakke om verken det å være jente, eller om å være ung/øke rekrutteringen. De ber meg spesifikt om “a view to providing a thought-provoking presentation on the economic, environmental and consumer forces impacting maritime industry and how such forces will drive future ship design and operations”. Spennende oppgave!

Fy søren så langt YoungShip har kommet på kun få år. Dette er fantastisk spennende, og ikke minst veldig motiverende. Det at en så sentral og topptung organisasjon som IMO nå fokuserer mot neste generasjon er rett og slett en liten revolusjon. Yngrebølgen? Jeg ser det i stadig flere fora; stadig nye dører åpnes for de yngre i bransjen. Vi tar YoungShip-bølgen av glede, og jeg tror vi kan lære de “eldre” mye fremover, samt inspirere dem aldri så lite.. 😉

Og så er det moro at jeg tydeligvis har fått ny tittel siden sist.. Må bare presisere at jeg absolutt ikke er Dr./Ph.D. – tvert i mot..

Enda mer moro er at arrangementet skjer 10-11 juni, som altså faller sammen med 100-årsmarkeringen av norske jenters stemmerett. Pippi Power!!!

IMO Invitation

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: