Young Entrepreneur Award – topptung jury!

På vegne av YoungShip har jeg ansvaret for å invitere toppledere med en internasjonal profil til å delta i dommerpanelet for vår nye pris, Young Entrepreneur Award 2012.

Nå er vi så utrolig heldige at både Elisabeth Grieg (eier og styreleder i Grieg Star-gruppen), Andreas Sohmen-Pao (CEO i BW Group) og Peter Hinchliffe (generalsekretær i International Chamber of Shipping) har takket ja til å delta. Resten av juryen publiseres snarlig.

Peter-Hinchliffe-2-small-e1356012896604-286x300                   ElisabethGrieg                      Sohmen-Pao

Prisen arrangeres og deles ut i samarbeid med Nor-Shipping, under deres åpningskonferanse, og skal deles ut til unge gründere i bransjen. Hvis du kjenner noen som er gründer i maritim næring, under 40 og oppfyller våre øvrige kriterier, send kandidatene til youngentrepreneur@youngship.com. Vinneren får evaluering og møte med BW Venture, samt en gratis display-plass oppe i Nor-Shippings Venture Park.

Husk å melde inn nominasjoner!!

Birgit

Awards

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: