New York (with a) baby!!

image

Snart klare for avreise!

Jeg pakker aldri tidlig, er kjent for å dra på 3-ukers sommerferie med kun håndbaggasje, og foretrekker å planlegge så lite som mulig i forkant når jeg reiser. Men for første gang skal jeg ut og reise med en liten kar som aldri har vært utenfor Østlandet.. Og da kreves kanskje litt mer?

Neste uke går CMA av stabelen – årets store happening for den maritime klyngen i Connecticut. Dag 1 åpner med en stor lunsj i regi av WISTA, og gjett hvem de har booket inn som key note…?! Hjelp!

I oktober holdt jeg et foredrag under deres internasjonale konferanse, og møtte en gjeng utrolig kule amerikanske damer som allerede før de hadde møtt meg ville invitere meg til å holde tilsvarende for dem i mars. Jeg forklarte at jeg var “litt” gravid og at det kanskje kunne bli litt vanskelig å reise over.. Men så kom jeg hjem, snakket med samboeren, og takket ja. Med et forbehold om at det gikk greit ift baby.

Så nå står jeg altså her; med pakkeliste som inneholder flasker, bleier og Prampack  – og lurer på om hodet mitt er godt nok på plass til at jeg kan levere et bra (og forhåpentligvis engasjerende/provoserende) innlegg som kan få deltakerne til å tenke nytt om hvordan vi kan bli en mer attraktiv næring for unge.

Mine siste turer til N.Y. var hhv. jentetur og kjærestetur, nå altså kombinert jobbe-/mammatur. Så får vi bare håpe småen har lyst til å være grei med mamma’n sin, i og med at vi førstkommende fredag skal fly alene over Atlanteren.

Om jeg er helt utslitt ved ankomst kan kanskje styret i YSPNY – YoungShip’s søsterorganisasjon i N.Y. – steppe inn som barnevakter? De har invitert oss på middag fredag kveld, og jeg er spent på om de vet hva det betyr å ha med en 2-mnd gammel baby på middag 😉

Vagabønder lenge leve!!

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: