Ankommet Hilton Stamford, som er rigget klart til morgendagens åpning av CMA 2013. Snøvær og bilulykker fra NY og hit i går, men vi kom fint frem. Nå venter vi bare på pappa’n til knerten, da skal jeg ta meg et laaaangt bad, noe som ikke lar seg kombinere med å reise alene med småttis..

image

Inne i ballsalen står alt klart til morgendagens lunsj, den er visst helt fullbooket(!) Jeg har testet teknisk utstyr, og prøver å ikke tenke på hvor mange det er plass til i salen..

image

 

Etter testing ruslet jeg ned til sentrum for å få litt frisk luft, soveøkt for sjefen og ikke minst lunsj. Gikk som vanlig på måfå uten kart, og det første koselige stedet jeg fant var en liten sjokoladecafé; Chocopologie i Main Street . Drives faktisk av 2 dansker av alle ting, og de skal kanskje åpne i Køben til høsten. Verdt et besøk! Minte skikkelig om filmen Chocolat, spesielt hun bak disken. Så da ble det visst plutselig sjokolade til lunsj. Varm med chilli servert i kopp, mousse/kake/glasur med smak av havsalt på tallerkenen. Og en pose med ut igjen med mye eksotiske varianter (inkl. sjokodyppet bacon!), siden jeg verken kan eller vil motstå fristelser som kan puttes i munnen 🙂 Tipper småen fikk ren sjokomelk til sitt neste måltid..

image image image

Møtte Kathleen & Alex fra WISTA USA og gikk gjennom detaljene for foredraget. Håper de blir fornøyd – hvis noe går galt får jeg bare skylde på ammetåka 😉 Og så er jeg visst den yngste foredragsholderen deres noensinne – det er jo litt gøy!

image

Og så ingen skal glemme det; husk London International Shipping Week i september. Samme uke som YoungShip West Coast Conference 🙂 Men først er det altså CMA – og årets definitive høydepunkt Nor-Shipping 4-7 juni..!

image

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: