Jøje meg; Stortinget, Dalai Lama og Norsk Industri på en dag…!

imageimageimage

Med veldig mange baller i lufta er det en god stund siden nye bloggposter. Men når man er helt alene hjemme og våkner halv fem(!), kan man jo like godt skrible ned noen ord…

Gårsdagen var utrolig sammensatt, masse inntrykk, inspirasjon og læring non-stop. Startet dagen strømstans på trikken og heseblesende spurt til kurs om styreansvar hos DNBs hovedkontor (supert lagt opp av PWC!), fulgt av kjapp sprint opp til Stortinget hvor jeg var så heldig å få se Dalai Lama tale fra balkongen på Grand før det var tid for møte i Haugesundskonferansens programkomité (sitter der på vegne av YoungShip Haugesund). Spesiell dag å tilbringe på Stortinget ift. all debatten rundt Norge/Kina, og mens næringsministeren så litt stressa ut da hun hastet forbi, kom Liv Signe Navarsete smilende inn med Tibetflagg i hånda. Ga henne tommel opp 😉

Siri Meling, som sitter i konferansestyret og representerer Høyre på tinget, tok imot oss og ga oss en rundtur før vi brettet opp ermene og satte igang med jobb. Næringen er godt representert,  ved rederiene Olsen og Møkster, mannskaps- og rederiorganisasjoner, Maritimt Forum, Kystvakten og Sjøfartsdirektoratet m.fl. Jeg er som vanlig yngst, men opplever å få like bra gjennomslag og gehør som de “voksne” og mer erfarne lederne. Etter engasjerte diskusjoner og masse gode innspill, kan jeg ikke avsløre så mye ennå – annet enn at det lover bra for 2015-konferansen, som går av stabelen 3-4 februar neste år. Spent på videre arbeid!

Rakk akkurat hjem for lufting av Bono før middag på Solsiden med Norsk Industri, som hadde hatt sin årskonferanse på Fornebu. I og med at de utgjør hele bredden av industriene, og jeg ikke hadde vært med på selve konferansen, fant jeg bare et kjent fjes da jeg kom – Siri fra Stortinget. Kapret en plass ved henne, og plutselig ser jeg at Kjersti Kleven som er sjef for Kleven verft og styreleder i Norsk Industri også sitter noen plasser unna. Ellers ingen kjente, men var utrolig heldig med inkluderende og spennende folk å prate med. Da jeg kom hjem tok jeg en kjapp titt på nyhetene fra konferansen, og ble både paff og ganske flau. For jeg hadde satt meg midt oppi en gjeng bestående av det nyvalgte styret og innledere fra konferansen… (!)

Litt flaks da, at både samfunnet og næringslivet her hjemme har ganske flat struktur, ellers tror jeg at jeg hadde blitt under dyna idag… Der kommer jeg og tar meg til rette lissom (kjenner jeg blir ganske rød på ørene av å tenke på det…!)

Flau men engasjert hilsen fra meg!

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: