Ungt Entreprenørskap “Leder for en dag”; Oppsummering

Image

Dette kan anbefales! Har tilbrakt dagen med Sofie som går 3. år på VGS, og som har vært med meg på en helt vanlig og variert dag på jobb. Hun hadde gjort research før hun kom og ga et veldig bra inntrykk. Jeg er orntli´ imponert! Positiv og hyggelig, og med reflekterte og modne holdninger til jobbinnstilling, grunnverdier og viktigheten av å brette opp ermene når det trengs. Ekstra imponerende å bruke 3 dager på lederkurs med Ungt Entreprenørskap og ute på jobb med meg midt i russetiden. Og etter vår dag sammen skulle hun videre – rett på neste jobb(!) Akkurat den type jenter vi trenger fremover, hodet på rett plass og bein i nesa!

Ungt Entreprenørskap gjorde en super jobb med gjennomføring og matching av lederpar, pluss debrief etterpå. De fyller en viktig rolle i samfunnet vårt, og fortjener masse honnør for at de bidrar til å åpne deltakernes øyne for spennende karrieremuligheter og veivalg.

God kveld!

Image
Veldig hyggelig tilbakemelding fra “min” ungdomsleder etter gjennomført dag! 🙂

Leadership & values

Legg gjerne igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: