Ungt Entreprenørskap “Leder for en dag”; Oppsummering

Image

Dette kan anbefales! Har tilbrakt dagen med Sofie som går 3. år på VGS, og som har vært med meg på en helt vanlig og variert dag på jobb. Hun hadde gjort research før hun kom og ga et veldig bra inntrykk. Jeg er orntli´ imponert! Positiv og hyggelig, og med reflekterte og modne holdninger til jobbinnstilling, grunnverdier og viktigheten av å brette opp ermene når det trengs. Ekstra imponerende å bruke 3 dager på lederkurs med Ungt Entreprenørskap og ute på jobb med meg midt i russetiden. Og etter vår dag sammen skulle hun videre – rett på neste jobb(!) Akkurat den type jenter vi trenger fremover, hodet på rett plass og bein i nesa!

Ungt Entreprenørskap gjorde en super jobb med gjennomføring og matching av lederpar, pluss debrief etterpå. De fyller en viktig rolle i samfunnet vårt, og fortjener masse honnør for at de bidrar til å åpne deltakernes øyne for spennende karrieremuligheter og veivalg.

God kveld!

Image
Veldig hyggelig tilbakemelding fra “min” ungdomsleder etter gjennomført dag! 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: