LobotoBirgit… Når hjernen har tatt helg på forskudd

image

Selvutlevering aka Bridget Jones incident; Det kan kanskje hende at jeg har vært litt sliten i det siste. Eller at det stemmer at hjernen krymper når man får barn. Men innerst inne vet jeg (og de som kjenner meg) at det er en god sjanse for at disse episodene også kunne hendt før.

I går dro jeg til Syd-Koster for å holde et utfordrings- og motivasjonsforedrag for TINEs FOU-ansatte. Parkeringshuset vi hadde blitt tipset om var stengt, så da ble det litt leting på tampen før vi fant et sted man kunne bli mer enn 3 timer. Espen er på jobbtur, så jeg tok med lillesøster som barnevakt.
Første typisk Birgit-episode skjedde da vi skulle gå på båten. Hvor er jobb-visakortet?!! Randi løp tilbake til minibank og parkeringsautomat – men neida.. Konkluderte med at det måtte finnes et eller annet sted langt nedi veskekaoset.. Midtfjords ringte telefonen; “Hej, det är fra Strömstads polis – vi har fått innlämnat ër visakort”.
Det var så fint vær, så vi bestemte oss for å bli en stund på Koster, og utpå ettermiddagen booket vi oss like greit inn på Ekenäs, med skikkelig bra last minute-deal 🙂 Jeg kan jo jobbe hvorsomhelst hvor det er nett, så i morges tok jeg ferga over for å hente bankkortet, legge igjen jobbtøyet og litt saker i bilen, pluss flytte bilen/putte på ny billett.
Setter meg på en benk og sjekker fergetidene, og oppdager samtidig at jeg har glemt å ta med bilnøkkelen (F***!!!!), før jeg går på politistasjonen og trekker kølapp. Sitter der, og tenker plutselig; “Oi, hvor er mobilen??!!” Leter febrilsk, finner heller ikke ruteheftet. Løper ned igjen, og trenger kanskje ikke engang si at begge deler lå igjen på benken. (For en fantastisk ærlig by!).
Etterpå rusler jeg bort til parkeringen, satser på at ingen rapper parkeringsbilletten fra under vindusviskern. Tar i døra av gammel vane – og oooops; bilen står ulåst siden igår(!!). Jaja, da får jeg ihvertfall lagt lappen på innsiden av ruta.
Ser at ferga ligger til kai, ser i tabellen at den går om 10 min sprinter bort (ehmm, overdrivelse “går fort” heter det…) og hopper fornøyd ombord. Så flaks!!
Sitter der i ca 5 min før det kommer en hyggelig mann bort; ” du skal kanskje på den vanlige Kosterfergen du?” Ehh, ja det var jo planen.. “Den går ikke før om to timer, vi skal ut på selsafari”. Hadde selvfølgelig (ikke overraskende) sett på feil tabell……!!

Kapitulasjon: *Tar med meg veska (OG kort OG mobil), og finner meg en cafe*

Kanskje ikke rart Espen og andre noen ganger lurer på hvordan jeg har overlevd diverse langreiser alene i Nigeria, India etc – med både verdisaker og helsa i behold….. Hurra for kaospiloten! 😉

Tror jeg følger hjernen min, og tar helga. God helg!

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: