Barn ingen hindring :) (Tag-along baby)

Erik tester ut et lite drive-in måltid etter sitt andre styremøte. Denne gang i Maritimt Forum Oslofjorden med Christine Rødsæther og Simonsen, Vogt & Wiig som vertskap. Her var han så heldig å få møte flotte og engasjerte ledere som DNBs Kristin Holth, Felix Tschudi, BI-professor Torger Reve og Kongsberg Maritimes Geir Håøy. Sov godt gjennom hele økta, og ga et lite klynk presis kl.12 da møtet skulle avsluttes. Ingen sak å kombinere bransjeengasjement med mammarollen 🙂

 

And for my English-speaking readers:

Erik enjoying a drive-in meal following his second board meeting. This time for the Oslofiord region Maritime Forum, hosted by Simonsen Vogt & Wiig and senior partner Christine Rødsæther. The little guy got to meet great and engaged leaders from our industry, such as DNB´s Kristin Holth, Felix Tschudi, BI (Norwegian School of Mgt) Professor Torger Reve ND Kongsberg Maritime´s Geir Håøy. He slept all through the meeting, except for letting out a small grunt at 12noon sharp – at the exact time we were supposed to round off.. So far its quite easy to combine maternity leave with industry involvement… 😉

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: