Skrivekløe! Fast kommentator i Schibsteds nye maritime satsning!

YourOpinionsFrie tøyler til å utfordre: De som kjenner meg vet at jeg ikke er redd for å riste skikkelig i det etablerte, og at jeg har veldig vanskelig for å si nei når jeg blir utfordret til å gjøre noe spennende. Det har ført til at jeg har fått endel uventede henvendelser gjennom de siste årene, som denne; Schibsteds styrker sin satsning på maritim næring gjennom sin nye maritime nettavis – http://www.maritime.no – som lanseres i slutten av september. Gjett hvem som har takket ja til å bidra blant de faste kommentatorene…?! Veldig glad for å få muligheten til å engasjere sammen med noen utrolig flinke folk fra næringen.
Omtrent hver sjette uke får jeg frie tøyler (tør de det..??!!) til å belyse temaer og utfordringer jeg mener er viktige for næringen. Akkurat det har jeg nok å ta av…
Schibsted satser på Norges viktigste næringer: Maritime.no er en del av Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad – og dermed Schibsteds nye storsatsing på økonominyheter.   De har skaffet seg en spennende og dynamisk redaktør, en av Bergens mange drivende dyktige damer, Susanne Andersen, som har vært primus motor i veldig mye av det som har skjedd på den maritime fronten i Bergensregionen gjennom de senere år. Jeg har samarbeidet med Susanne på en rekke rekrutterings- og synliggjøringsprosjekter på nasjonalt og regionalt plan (inkl. Ocean Talent Camp, Kvinner i Kuling, Maritime Meet-up, Young@Nor-Shipping, m.m.), og vi sitter begge i styret for WISTA Norway. Siden jeg har tro på det meste hun involverer seg i, var det klart at dette var en morsom utfordring å takke ja til.
Nettavisen lanseres 22 september, og skal holde maritim og offshore bransje daglig oppdatert på det som skjer i næringen. Sammen med Offshore.no, Sysla og Ilaks skal maritime.no bli landets fremste nyhetsformidlere innenfor industriene der Norge er en global aktør. Dette skal bli en “one stop shop” for maritime oppdateringer, i tillegg til siste nytt om kontrakter, dybdesaker, spotlister, stillingsmarked og dollarkurser.
Tar gjerne imot idéer og utfordringer til hva dere mener jeg bør bruke spalteplassen på. Gleder meg!
Høsthilsen fra Birgit
<a href=”http://blogglisten.no/blogg/www.shippingsosialist.com/”><img src=”http://blogglisten.no/img/blogglisten.png&#8221; alt=”Blogglisten” /></a> <img src=”http://hits.blogsoft.org/?eid=543&#8243; alt=”hits” width=”0″ height=”0″ border=”0″ />

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: