Til Frank! #FrankAsbjørnEngeness #Hverdagshelt

Skjermbilde 2015-01-14 kl. 00.27.22

I går ble jeg brått veldig glad i en som heter Frank. Jeg skylder Frank så mye at jeg aldri kan gjøre opp. Han har gjort noe for meg som ingen andre kunne gjort. Jeg har aldri møtt Frank, og jeg kjenner ham ikke. Jeg vet ingenting om ham, bortsett fra navnet. Han vet ikke hvem jeg er. Hva gjør Frank så spesiell for meg?

Jo, i går vekket Frank min lillesøster, grytidlig om morgenen. Hun lå og sov i studentleiligheten hun deler med to andre jenter. Og i leiligheten over dem hadde det begynt å brenne. Frank så det utenfra, og fikk vekket dem. Søsteren min fikk med seg dyna si (som hun hadde rundt seg da hun løp ut), og mobil/nøkler/bankkort. Resten av eiendelene hennes er borte. Huset brant ned, og du ser restene av rommet hennes til høyre på bildet – uten tak.

I motsetning til tingene i leiligheten er søsteren min helt umistelig. Jeg vet ikke hva vi skulle gjort om noe hadde skjedd med henne. Jeg får vondt i magen bare av å tenke tanken. Er så utrolig takknemlig og glad for at dette gikk så bra.

Så til deg: Frank Asbjørn Engeness. Tusen takk. Tusen takk for at du var akkurat der du var i går morges. Du er vår helt. Vi er så utrolig takknemlige!

Hilsen Birgit

Blogglisten hits

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: