Reservebesteforeldre søkes!

Har du: Ledig tid på dagtid/kveldstid og et varmt bestemor-/bestefarhjerte?
Ønsker du: Reservebarnebarn, reiser til spennende steder, tilgang på fjellhytte og noen å feire familiehøytider sammen med?

Da kan vi kanskje være til gjensidig glede og nytte 🙂   

 
Har du/dere barnebarna for langt unna til å se dem jevnlig, eller har dere kanskje ikke egne barnebarn? Er du pensjonert eller deltidsarbeidende, og kunne tenke deg å bruke litt av uka di sammen med 2 små blide kosegutter? Er du leken, eventyrlysten og har god plass i fanget til en lesestund? Da leter vi etter deg/dere! 

Vi er en familie med to små på snart 1 og 2,5 år, som ønsker oss ekstra besteforeldre. De har flotte besteforeldre som er veldig glade i dem, men som samtidig har mange barnebarn og er mye opptatt, så vi lurer på om det finnes noen “gode gammeldagse” besteforeldre der ute. Noen som både kunne bli en utvidet del av vår familie (vi mangler besteforeldre på mammaens side), og som kunne avlaste litt i en periodevis hektisk hverdag. F.eks ved tidlig henting i barnehagen en dag eller to i uka, så dagene ikke blir så lange for familiens minste. Og/eller noen kvelder/helger iblant, sånn at foreldrene får litt etterlengtet egentid sammen.   Til gjengjeld kan vi tilby små og store familiesamlinger, tilgang på en koselig helårs familiehytte på Golsfjellet og å bli del av en halvsprø, uformell, åpen og hjertevarm storfamilie. Det vil også kunne være fine muligheter til å besøke eksotiske steder når mammaen i huset skal på jobbreiser rundt omkring i verden, da minstemann er litt liten å reise fra over lengre strekk.  Vi bor på Ullern/Furulund, så det ville være en stor bonus om du/dere bor i området, eller i hvertfall nær nok til å kunne komme til og fra. Det viktigste er om du har tid og lyst til å bli kjent med oss fire, og kunne bli en god og trygg voksenperson som barna kan bygge et nært og langvarig forhold til. Vi venter i spenning! 

Hilsener fra 2-barnsmamma som sjonglerer verdens go’este unger med en krevende jobb..

PS: del gjerne videre om du vet om noen du tror kan være interessert ❤️

Blogglisten

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: