Mye å være takknemlig for…

For noen dager siden var jeg innmari trist og lei over tanken på å feire den fjerde bursdagen uten pappa tilstede. Han døde på dagen en måned før 30-årsdagen min, og det betyr 3 år og en måned uten å høre stemmen hans, uten å se nummeret hans blinke på telefonskjermen. Det kjennes litt ekstra rundt merkedagene. Men så rører livet noen ganger samme store kontraster og fine øyeblikk som tar fokuset litt bort fra det som er mistet. Positive opplevelser som du setter ekstra stor pris på når du ikke tar hverdagslykken for gitt. 

Og dagen før bursdagen kom ekstra mange fine øyeblikk trillende gjennom dagen. Erna Solberg sto faktisk personlig for ett av dem 😉

Jeg hadde litt ekstra god tid til levering i barnehagen om morgenen. Tid til å sitte litt ned med Knut og de andre barna, se på hva de har laget siden sist, og bare kose meg med 2-åringsobservasjoner… 

Etter jobb fikk jeg for tredje gang komme på feiring av inspirerende og knallflinke kvinner hos Kapital i forbindelse med lansering av den årlige kåringen Norges 100 Mektigste Kvinner.   

Og attpåtil fikk jeg utrolig hyggelig omtale fra landets mektigste kvinne som ekstra “førbursdagsgave” – og det ble dermed en utrolig koselig og egentlig litt absurd dag!! (Spesielt siden jeg hadde dårlig tid underveis og skiftet i bilen Superman-style mellom arrangementene) 

Og vel hjemme igjen etter en lang dag luktet det nybakt kake på kjøkkenet. Dette er noen av de øyeblikkene jeg tar vare på til regnværsdager… Er så takknemlig for alt jeg får være med å oppleve og som jeg aldri i min relativt sprø fantasi kunne forestilt meg… Kan røpe at jeg la meg med et stooort smil 😃 

For selve bursdagen gledet jeg meg til en ganske så rolig dag med jobb og uten noen store kveldsplaner men mye lek og kos med barna. Det er livet, det…

Og fy søren så heldig man er når man får bli enda et år eldre, og de man er aller mest glad i er friske og har det godt. Det er fortsatt mitt eneste bursdagsønske, og det gikk heldigvis i oppfyllelse for året som har gått. Og i tillegg fikk jeg favorittlakrisen, oppvartning til både frokost og middag, kort med Knuts egne tegninger, markblomster, hjemmebane eplekake og bursdagskrone gitt! Og to (tre) blide gutter fulle av tøys og latter.  

Knut hadde også valgt ut kort og gave – Detox-te var visst noe han mente jeg trengte etter Nor-Shipping og sommerfest…(!) 😉

One thought on “Mye å være takknemlig for…

Add yours

  1. Always refreshing to read your posts Birgit! It’s so easy to take everything we have in life for granted. Inspiring to see you in action. We need more role models like you in the industry!

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: