Digital native? Mentor søkes!

gen-z

“The emerging sectors of digital, green and creative offer fantastic opportunities but a greater likelyhood of Gen X, Y and Z coming together each with a different set of skills and reference points.  The challenge; getting each to educate the other in their relative strengths.”

Jeg tror voksne ledere, både i og utenfor shipping, trenger omvendt mentoring for å takle det store skiftet vi møter fremover. Og jeg er den første til å innrømme at det også gjelder meg. I forbindelse med at vi i Nor-Shipping har satt digitalsatsning som et av hovedområdene i vår strategi frem mot 2020, søker jeg etter en tech-mentor som både er yngre enn meg og som er rå på digital teknologi. Spread the word – eller meld deg om du synes dette virker spennende!

Jeg leter etter deg som sluker alt av tech-nyheter, er aktiv i relevante nettverk, kan litt (eller mye) programmering, og ikke er redd for å tenke høyt og utfordre meg skikkelig. Jeg har jobbet som prosjektleder for globalt HR-system og selvbetjeningsløsninger på nett tidligere, men har fortsatt ikke nok innsikt, og hektiske dager strekker dessverre ikke til for å få brukt så mye tid på dette som jeg egentlig ønsker.

Du kan være jente eller gutt, og i alderen 18-28 år (eller yngre), og er en kombinasjon av kreativ, praktiker, opptatt av verden rundt deg og har både integritet og gode verdier. Du liker å tenke nytt og utfordre det etablerte rundt deg – og tør å utfordre meg!

reverse mentor

Jeg er en engasjert leder med mange baller i luften, som er opptatt av å bidra positivt i samfunnet, både i og utenfor min egen bransje. Jeg brenner for miljø, bærekraftig utvikling, mangfold og innovasjon. Og ganske mye annet. Jeg er litt Duracell i energinivå, tenker ofte litt annerledes enn andre, og er veldig glad i å lære. Jeg er uformell, og en utfordrer. Og jeg liker å tenke de store tankene. Deretter liker jeg å gjøre alt jeg kan for å realisere dem… Og jeg vil gjerne treffe deg for en kaffe, litt mat eller foran en skjerm iblant 🙂

Du kan lese mer om meg her på bloggen hvis du tenker at dette kunne vært spennende.

Birgit 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: