Tusen takk, Per Fuggeli!

I en samfunnsdebatt som er stadig mer preget av at vi nordmenn i ganske stor grad er en gjeng bortskjemte navlebeskuere – og hvor det kalkulert og kynisk spilles på uvitenhet, frykt og fordommer mot utsatte grupper, er det fantastisk med glødende engasjerte forkjempere for et varmere samfunn. Per Fuggeli er en av de viktigste stemmene våre, som utfordrer, tilfører perspektiv og gir tro på at utviklingen kan snu. Og det mens han forbereder seg på å møte døden. I går gikk han forbi cafeen vi satt på, og etter tre sekunders tenketid gjorde jeg noe litt unorsk; løp bort (barbeint), og takket ham for alt han gjør på vegne av fellesskapet, og fortalte hvordan hans arbeid inspirerer meg. Det ble en veldig hyggelig prat, rundet av med en god klem. Helgens fineste øyeblikk. OSL❤️

PS: For de som går gjennom eller er pårørende til noen med uhelbredelig sykdom, gjorde Pers bok en stor forskjell for både faren min og meg da han skulle dø. Evig takknemlig..

One thought on “Tusen takk, Per Fuggeli!

Legg gjerne igjen en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: