Skrivekløe & Stand-in

Spisser pennen og skriver gjesteinnlegg til neste nr av Kapital, samt canadiske La Tribune – morro i sola! ☀️ De skal handle om hhv havgrundere og fremtidens smarte grønne havnebyer; bare å gi en lyd om du har spennende prosjekter og ting på gang som er verdt å få med 🌱💡💦

Vil også oppfordre alle smarte, dyktige engasjerte damer jeg kjenner til å takke ja når dere blir spurt om å skrive eller stille på scenen. Vi trenger flere synlige profiler på tvers av næringslivet!

Har hatt en utrolig hyggelig morgen hos PWC Deals idag med foredrag under tittelen Endringsagenten; om bærekraftig endring, arbeidet i Oslo Business Region fremover, og noen erfaringer og råd knyttet til å være kvinnelig leder i en mannsdominert bransje. Jeg steppet inn for en profilert leder jeg ser veldig opp til, og håper jeg klarte å inspirere deltakerne bittelitt…!

Ha en fin dag i sola!! ☀️

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: